Wallabi bicolor

Spre deosebire de alţi wallabi, această specie se deplasează cu capul aplecat şi ţinând coada ȋntinsă ȋn spate. Are blană neagră-maronie, aspră, şi faţa, botul, membrele şi coada mult mai închise la culoare.

Denumit şi wallabi puturos sau negru, se hrănește noaptea cu o mare varietate de plante, inclusiv specii toxice precum cucuta.

Wallabia bicolor

Areal: E Australiei

Lungimea: 66 – 85 cm

Coada: 65 – 86 cm

Greutatea: 10,5 – 20,5 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *