Vulpea lui Blanford

Această vulpe mică are urechile şi coada relativ mari, coloritul corpului pestriț -negru, cenușiu şi alb, părțile inferioare albe, o dungă neagră pe mijlocul spatelui – şi un mers furișat, de felină. Este un vânător solitar, nocturn, de viețuitoare mici, inclusiv insecte, în principal pe dealuri sterpe, stâncoase şi pe pajiștile montane. Mănâncă, de asemenea, cantități apreciabile de fructe şi este întâlnită în apropierea livezilor şi crângurilor. Fată 1-3 pui.

Vulpes Cana

Areal: V şi S Asiei

Lungimea: 42 cm

Coada: 30 cm

Greutatea: 0,9 – 1,5 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *