Ursul de mare cu capă

Urşii de mare cu capă din largul coastei Africii de Sud au blana gri-maronie mai închisă decât indivizii australieni şi se scufundă la o adâncime de două ori mai mare (400 m). Puii au aproximativ 70 cm lungime şi 6 kg la naștere, în noiembrie-decembrie. Se joacă în „pepinierele” formate de bălțile tidale, în timp ce mamele se hrănesc în mare mai multe zile.

Arctocephalus pusillus

Areal: S Africii, S-E Australiei, Tasmania

Lungimea: 1,8 – 2,3 m

Greutatea: 200 – 360 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *