Sasabi

Sasabi are cap lunguieț, cocoașă în zona umerilor şi spinare înclinată. Blana lucioasă, maro-roșcată, bate în violet pe partea superioară a membrelor şi este mai închisă pe partea de sus a botului, zona ventrală şi partea inferioară a membrelor.

Are coarne inelate, în L. Trăiește în preriile inundate periodic şi are 2 sisteme de reproducere în funcție de condiții: lek la populațiile migratoare; şi teritoriile masculilor cu haremuri, la cele statornice.

Damaliscus lunatus

Areal: V, C, E şi S Africii

Lungimea: 1,2 – 2,1 m

Coada: 10 – 60 cm

Greutatea: 68 – 155 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *