Pescăruşul Kelp

Această pasăre mare de litoral este una dintre cele mai răspândite specii de pescăruşi la sud de Ecuator. Partea superioară a corpului şi aripile sunt negre, în timp ce capul, coada şi partea inferioară sunt albe. Ciocul mare are un punct roşu la jumătatea părţii inferioare. Pasăre oportunistă, se hrăneşte cu nevertebratele agitate de balene, fură de la chire şi ucide păsări mari cât gâştele. Se mai hrăneşte cu termite şi cu resturile de la abatoare şi pescării.

Larus dominicanus

Areal: America de Sud, Antarctica, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă

Lungimea: 54 – 65 cm

Greutatea: 0,9 – 1,5 kg

Penajul: Similar la ambele sexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *