Dihorul cu labe negre

Extrem de rară, parțial din cauza exterminării prăzii sale aproape exclusive constituite de câinii de prerie, această specie a fost considerată dispărută în sălbăticie. Creșterea în captivitate şi eliberarea în natură au restabilit un grup mic în Wyoming, SUA. Își vânează prada în vizuini şi își face un cuib acolo, femela fătând 3-6 pui.

Mustela nigripes

Areal: Reintrodus în SUA

Lungimea: 38 – 41 cm

Coada: 11 – 13 cm

Greutatea: 900 – 1000 g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *