Cahow

Una din cele mai rare păsări de mare, cahow a fost adus la limita dispariției încă din secolul XVII, ca urmare a atacurilor mamiferelor introduse şi a rivalității pentru locurile de cuibărit cu faetonul cu coadă albă. Măsurile de conservare ajută în prezent acest petrei negru-cenușiu cu alb să se regenereze treptat.

Pterodroma cahow

Areal: Bermude (distanţă în ocean 1000 km)

Lungimea: 33 cm

Greutatea: 250 g

Penajul: La fel la ambele sexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *