Babirusa

Caninii superiori distinctivi ai masculului babirusa cresc prin bot şi se curbează înapoi spre față. Cu o lungime de până la 30 cm, aceștia au alveole slăbite şi sunt fragili. Pielea aproape fără păr variază în colorit de la maro la cenușiu.

Masculii sunt în principal solitari, în timp ce femelele şi puii lor călătoresc în grupuri de aproximativ 8. Perioada de gestație de 155-158 de zile este tipică pentru familia porcilor; puii sunt în număr de 1-2.

Babyrousa babyrussa

Areal: S-E Asiei (insulele Sulawesi, Togian şi Mangole)

Lungimea: 0,9 – 1,1 m

Coada: 27 – 32 cm

Greutatea: Până la 100 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *